89. Pitti Uomo: Gentlemanek játszótere

Különleges kompozícióval készült a MINI a Firenzében januárban megrendezett 89. Pitti Uomo férfidivat-fesztiválra: a „MINI Gentlemanek Játszótere” elnevezésű kiállítói objektum egy térben egyesíti az emberi élet két legmeghatározóbb szakaszának sorsdöntő momentumait, a vadonatúj MINI Clubman stílusában.

89. Pitti UomoA MINI tovább folytatja úttörő együttműködését a világszerte kimagasló népszerűségnek örvendő Pitti Immagine divatvásárral: a két vállalat az innovációk iránti megszállott szenvedélyben, a részletekre való összpontosításban, a szüntelen megújulási vágyban és a példaértékű minőség iránti elkötelezettségben egyformán osztozva időről időre olyan közös projekteket hív életre, amelyek új stílusirányzatok megszületéséhez járulnak hozzá.

89. Pitti UomoA MINI és a Pitti Immagine a 89. Pitti Uomo férfidivat-fesztiválon ismét összefogott, hogy közös támogatásukról biztosítsák a divatvilág legígéretesebb fiatal tehetségeit. A földkerekség elsőszámú, férfidivattal és kortárs ruházati stílussal foglalkozó nemzetközi eseményét idén január 12-15. között rendezték meg Firenzében, az olaszországi város legnagyobb történelmi emlékműveként számon tartott Fortezza da Basso középkori erődben, ahol a MINI első ízben mutatta be a támogatását élvező nemzetközi divattervezők „The Latest Fashion Buzz” elnevezésű válogatását. A rendhagyó kollekcióban azon művészek munkái kaptak helyet, akik a férfidivat területén jövőbe mutató újdonságokkal és modern ötletekkel rukkoltak elő, személyiségüket merész innovációk egyedülálló alkalmazásával állítva a középpontba.

89. Pitti UomoA Pitti Immagine tehetségeinek nemzedékeit összefogó „Pitti Generation(s)” kiállítás exkluzív értelmezéseként a MINI egy kivételesen rendhagyó játszótér-kompozíciót tár a 89. Pitti Uomo férfidivat-fesztivál látogatói elé. A vadonatúj MINI Clubman ihlette „MINI Gentlemanek Játszótere” elnevezésű, egyszerre elegáns és ötletes objektum egy térben egyesíti az emberi élet két legmeghatározóbb szakaszának sorsdöntő momentumait: a gyermekkor és a felnőttkor különleges találkozásakor egyszerre elevenednek meg a látogatók előtt a fiatal- és felnőttkori gondolatok, hamisítatlanul egyedülálló módon idézve fel a különböző személyiségek mélyen lakozó emlékeit.

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?