Bentley EXP12 Speed 6e: Elektromos előfutár

Az EXP 12 Speed 6e elegáns kabriója a Bentley legújabb elektromos autókoncepciója. A könnyed, exkluzív és üdítő autó kizárólagos luxus élményt nyújt a leendő tulajdonosoknak. A genfi shown bemutatkozó EXP 12 Speed 6e az elektromos luxus szegmensben kíván meghatározó szerepet betölteni.

A Bentley víziója a nagy sebesség és hatótáv elérése, egy elektromos modellnek ki kell bírnia egy feltöltéssel a London-Párizs, vagy Milánó-Monaco távot. A belsőt az innovatív technológia és a lenyűgöző anyagok fúziója jellemzi, az egész központi konzol egy darab hajlított üvegből készült, amiben egy nagy felbontású LED kijelző kapott helyet. Az autó összes fő vezérlését végre lehet innen hajtani, beleértve a navigációt vagy a klímaszabályozást.

Az azonnal szembetűnő Bentley hálós hűtőrácsa komplex 3D geometriát alkot, füstös kivitelben is elérhető, menet közben a ’6e’ lógó élénken világít. A belső design erőteljes, aminek fő inspirációja a kortárs építészet, a természeti világ és a repülők aerodinamikus formája volt.A különleges motorháztető kivitelezés további hűtést biztosít az akkumulátornak, a visszapillantó tükrök inkább kameraként funkcionálnak.

A Bentley úgy hiszi, hogy a koncepció a jövő elektromos luxusautóinak az előfutára lesz. A luxus márka elektromos autó stratégiája jövő évben indul a Bentayga modellel.

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?