BMW 6-os Cabrio: Álomautók tradíciója

Mámorító sportos teljesítménnyel, fenséges menetkényelemmel, fényűző hangulatú utastérrel és innovatív felszerelésekkel tűnnek ki a BMW 6-os sorozatának képviselői. Az új BMW 6-os Cabrio a sportos luxusautókkal szemben támasztott legmagasabb igényeknek is megfelel.

BMW 6-os CabrioAz új Design Pure Experience és a Design Pure Excellence felszereltségi csomagokkal az ügyfelek vonzó lehetőséget kapnak arra, hogy ezeket a különleges autókat még sportosabb, vagy még fényűzőbb „aurával” ruházzák fel.

BMW 6-os CabrioA sportos vezetési élmény áll mindannak a középpontjában, amit az új BMW 6-os Cabrio képvisel. A legfejlettebb BMW TwinPower Turbo technikával büszkélkedő erőforrásaik teljesítőképességét még jobban kiemeli a benzines modellek esetében immár szériafelszerelésnek számító sport-kipufogórendszer. A BMW 6-os sorozat rendkívüli dinamikájának bizonyítékai azok a nagy teljesítményű sportautó, amelyek e modellcsaládból születt: a BMW M6 Cabrio, amelyek egyik különlegessége az 560 lóerő teljesítményű V8-as motor.

BMW 6-os CabrioAz új BMW 6-os Cabrio az exkluzív nyitott tetős autózás élményéről szól, receptje egyenlő részben tartalmaz fenséges menetkényelmet és igazán magával ragadó teljesítményt. A négyüléses extrovertált karizmájának fontos eleme a karosszéria és az utastér közötti átmenet, amelyet úgy terveztek, hogy egy hajó fedélzetére emlékeztessen – ahogy az a BMW kabrióira jellemző – nyitott tetővel. A 6-os Cabrio igényes vászontetejének különlegessége az „uszonyos” kialakítás, nem hiányzik róla a külön nyitható üveg hátsó szélvédő, s korlátozásoktól mentes négy évszakos használhatóságot és páratlan akusztikai komfortot kínál.

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?