BMW M6 Convertible: A leggyorsabb motorosnak

BMW M6 Convertible: A leggyorsabb motorosnak
A BMW M divízió MotoGP-szérián belüli szerepvállalását a számos egyéb tevékenység mellett a BMW M Különdíj odaítélése egészíti ki, amelyet 2015-ben immáron tizenharmadik alkalommal nyújt majd át a bajor gyártó. Az idei évben, az időmérőn legtöbb elsőséget szersző motoros, egy egyedi BMW M6 Cabrio modellel lesz gazdagabb.

A díjat minden versenyszezon végén az a MotoGP-versenyző nyeri el, aki az adott szezon során a legjobb összesített eredményt érte el az egyes futamok időmérőin. A BMW M Különdíj győztesének jutalma minden évben egy exkluzív BMW M modell. A legtöbb győzelmet és ezzel különleges BMW M modellt Valentino Rossi és Casey Stoner gyűjtőtte be három-három alkalommal, és eddig úgy tűnik az olasznak idén is nagy esélye van a slusszkulcsra, persze ehhez lesz egy-két szava a kétszeres győztes és tavaly is elsőséget szerző Marc Marqueznek is.

BMW M Award MotoGPA győztes nyereménye mellett a BMW további autókat is biztosít a MotoGP szervezői számára, a hivatalos biztonságiautó-flottája összességében hat BMW M és M Performance modellből áll. Ahogyan a BMW M4 Coupé, úgy a BMW M3 és a BMW M6 Gran Coupé is teljesítenek szolgálatot. A BMW M5 a biztonsági személyzet kiváltsága, míg az új BMW X5 M és a BMW M550d xDrive Touring orvosi autóként biztosítja a MotoGP-futamokat. A BMW Motorrad két BMW S 1000 RR kétkerekűvel képviselteti magát az exkluzív flottában.

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?