Design: MINI BAR, Budapest

A napokban hivatalosan is megnyílt a világ első MINI bárja, a brit kisautó által inspirált MINI BAR Budapest és ezzel egy időben a legújabb MINI is bemutatkozott Magyarországon. A főváros szívében, a Szent István téren található bár világszerte egyedülálló koncepciójának ötlete a fő tulajdonos Gubcsó Balázs nevéhez köthető.

„A vendégekre a klub minden pontjáról egy, a MINI-kből ismert részlet köszön vissza, így a színek, a formák és az anyagválasztások is teljes mértékben a MINI által használt elemeket tükrözik. A bár, csakúgy mint a MINI, nem a méretével, hanem a stílusával és az apró részletek szellemességével és kidolgozottságával hódít, de azért a 100 m2 belső tér és a Bazilikára nyíló, 60 m2-es terasz kiváló hangulatú bulikra ad lehetőséget, a konyhán pedig a MINI-hez illő minőségben gasztronómiai meglepetésekkel készülünk” – nyilatkozta a tapasztalt vendéglátós Gubcsó.

A hivatalos megnyítón jelen volt Budapest színe-java

A hivatalos megnyítón jelen volt Budapest színe-java

„A MINI márkának az éjszakai élet alapvető része, és mostantól ez fordítva is igaz, különösen Budapesten. A MINI a barátokkal közös bulikról szól, és a kortól független fiatalosságot, a prémium minőséget és az egyediséget jeleníti meg, így egy percig sem volt kérdés, hogy támogatunk egy ilyen, világszinten is egyedülálló kezdeményezést. A MINI-nek világszerte és Magyarországon is nagy rajongótábora van és e közösség számára ideális találkozó hely a MINI BAR BUDAPEST” – tette hozzá Baudouin Denis, a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatója.

A MINI BAR BUDAPEST vezetőjét először tíz éve kapta el a MINI-láz, amikor egy MINI Cooper S boldog tulajdonosa lett. „Azóta egyre inkább kedvelem ezt a márkát, és mostantól üzletileg is érdekelt lettem benne. A MINI magyarországi és müncheni vezetésének is nagyon megtetszett az ötletem, és biztosítva látták, hogy a világ egyik legvagányabb márkáját megfelelően kezeljük, az igényes és ötletes vendéglátástól kezdve a minőségi és az autóra emlékeztető design-on át az exkluzív és igazán városi elhelyezkedésig” – mondta Gubcsó Balázs.

Hogy ne feledjük hol is vagyunk!

Hogy ne feledjük hol is vagyunk!

A hivatalos megnyitó bulin több mint 500 meghívott, köztük Andy Vajna ünnepelte a MINI BAR világelső megnyitását. Az eseményen jelen volt a MINI több vezető menedzsere is, köztük Sebastian Mackensen, a MINI globális kereskedelmi vezetője is, aki Baudouin Denis-szel együtt egy MINI John Cooper Works eredeti kormányát adta át Gubcsó Balázsnak.

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?