DS 3 Cabrio: Menő divatikon

2010-es megjelenése óta a párizsi stílust és eleganciát megtestesítő DS 3 több mint 390 000 ügyfelet vett le a lábáról. Párizstól Tokióig, Londontól Buenos Airesig a DS 3 a világon mindenütt igazi divatikonná nőtte ki magát karakteres stílusának, valamint az általa kínált vezetési élménynek és modern felszereléseknek köszönhetően. Az új DS 3 Cabrio, a napokban mutatkozott be a párizsi Louvre üvegpiramisa alatt, még vonzóbbá vált új dizájnelemeikkel (új orr-rész, új testreszabási lehetőségek) és folyamatosan bővülő funkcióikkal (internetalapú és vezetést segítő szolgáltatások).

DS3 CabrioA DS 3, amelyre a márkánál elsőként került fel a nagyon kifejező DS LED VISION világítórendszer, kezdettől fogva ügyesen ötvözi az avantgárd és a kifejezetten esztétikus megoldásokat. Most eljött az idő, hogy ő is megkapja a DS-ekre jellemző, művészi gonddal kialakított új (DS WINGS) orr-részt, amelynek hatszögű, függőlegesen tagolt hűtőrácsába büszkén illeszkedik a DS embléma. Elegáns krómkerete két krómozott szárnyban folytatódik a LED-es fényszórók és ködlámpák irányába, ami igazi újdonságnak számít a márkánál.

DS3 CabrioAz orr-rész tehát átalakul és tökéletes összhangba kerül az autó egészének stílusával – a DS modellek közül pedig a DS 3 lesz az első, amelyen a dupla szárnyak (Wings) megjelennek. Mi sem természetesebb ennél, hisz’ a DS 3 volt a modellcsalád legelső, és az egész márka emblematikus, igazán stílusteremtő darabja. Az új DS 3 megújult külseje még inkább erősíti a modell ékszerdoboz jellegét.

DS3 CabrioA DS 3 sikere mindenekelőtt utánozhatatlan stílusában rejlik. A DS tervezőgárdája ezért nem változtatott alapvető stíluselemein: a „lebegő” tetőn, a (tető- és a karosszéria-) színek kombinációján, illetve a karosszéria-övvonal cápauszonyszerű kialakításán, amelyek eddig a DS 3 legjellegzetesebb vonásainak számítottak. Az új DS 3 nem adja alább a testreszabási lehetőségek* (tető, karosszéria, visszapillantótükör-házak, keréktárcsák, műszerfalbetét, sebességváltó-gomb és kárpitok) terén sem, így továbbra is 78-féle karosszéria-/tetőszín-kombinációt kínál. Akár berline-, akár kabrióváltozatot választ – mindenki garantáltan megtalálja a maga DS 3-át!DS3 Cabrio

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?