Marc Marquez: MotoGP különdíj

Marc Marquez: MotoGP különdíj
2013 és 2014 után idén is Marc Marquez nyerte a MotoGP™ legeredményesebb szezonbéli abszolút kvalifikációját méltató BMW M Különdíjat, egy BMW M6 Cabrio modellt. Az 560 lóerős sportautó egy BMW M6 Coupé és egy BMW M4 Coupé mellett kap helyet a világbajnok garázsában.

A 2015-ös BMW M Különdíj nyertese: Marc Marquez. A spanyol versenyző idén ismételten a kétkerekű versenysport királykategóriájának számító MotoGP legeredményesebb indulójának bizonyult a futamok időmérőin, amellyel sorozatban harmadik alkalommal biztosította be magának a hőn áhított elismerést. A MotoGP hivatalos partnereként a BMW M divízió 2003 óta minden idény végén egy exkluzív, egyedi BMW M modellel jutalmazza az év legjobb kvalifikációját elérő versenyzőjét, 2015-ben pedig eme nagyteljesítményű trófea nem más, mint egy egyedi BMW M6 Cabrio modell.

BMW M6 CabrioA 2015-ös BMW M Különdíj elhódításával Marc Marquez utolérte az eddigi rekordtartókat, Valentino Rossi-t és Casey Stonert, miközben a spanyol pilóta a MotoGP történetének első versenyzője, aki háromszor egymás után képes volt elnyerni eme exkluzív kitüntetést.

BMW M6 Cabrio„Rendkívül boldog vagyok, amiért sorozatban harmadik alkalommal is elnyertem a BMW M különdíját” – nyilatkozta Marc Marquez a díjátadó ünnepségen. „Számunkra, akik fej-fej mellett versenyzünk fordulóról fordulóra, a BMW M Különdíj egészen különleges erővel bír. A két évvel ezelőtt elnyert BMW M6 nagyon a szívemhez nőtt, elképesztő a gyorsulása és bámulatos a vezethetősége. Az pedig, hogy a különdíj idén egy BMW M6 Cabrio, még különlegesebbé emeli számomra ezt a kitüntetést. Ez az első kabrió, amit megnyertem, és tekintve, hogy Spanyolországban élek, ez egyszerűen tökéletes számomra. Már alig várom, hogy végre kipróbálhassam!” – újságolta a MotoGP™ világbajnoka.
Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?