Mazda MX-5: Egy ikon evolúciója

Bemutatkozott a várva várt negyedik generációs Mazda MX-5. A világ legkeresettebb roadsterének legújabb verziója magában hordozza mindazt a hangulatot, stílust és élményt, mely legendáját híressé tette.

Központi eleme a Jinba Ittai – ló és lovas egysége – mely szoros kapcsolatot hoz létre autó és vezetője között. A hátsókerék-hajtás okozta örömteli vezetés, a tökéletes 50:50 súlyelosztás és az elődjénél 100kg-mal könnyebb karosszéria egyedülálló élményt nyújt, mely minden kanyarban és fordulóban összeköti a vezetőt az úttal.

Mazda MX-5Az autó és vezetője közötti kapcsolatot tovább erősítik a Mazda új technológiái, melyekkel a vezető biztonságosan kapcsolatban marad a külvilággal az MZD Connect rendszerén keresztül. Az új Mazda MX-5 ötvözi a díjnyertes SKYACTIV technológia (motor, váltó, alváz és karosszéria) előnyeit a teljesítménnyel, a gazdaságos üzemeltetéssel és a vezetés örömével.

Mazda MX-5A Mazda KODO – A mozgás lelke formanyelvének megtestesüléseként a vadonatúj MX-5 bevetésre készen áll attól a pillanattól kezdve, hogy a kormány mögé ül. A vadonatúj Mazda MX-5 továbbra is képviseli mindazt az értéket, amiről ez az ikonikus autó az elmúlt 25 évben legendássá vált. Vessen egyetlen pillantást rá, és pulzusa máris megemelkedik.
Mazda MX-5

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?