Mercedes-Benz SL 2LOOK Edition: Erős kontrasztban

A Mercedes-Benz különösen dinamikus és markáns kiadásokkal indítja a 2014-es tavaszi roadster-szezont. Az SL 2LOOK Edition és az SLK CarbonLOOK Edition magas szintű Open-Air élménnyel ajándékozza meg utasait. A két, stílusos kiegészítőket felvonultató modell kívülről szemrevaló megjelenéssel és magas minőségű, nemes utastérrel büszkélkedhet.

Mercedes-Benz SL 2LOOK EditionEgy igazi tekintetmágnes a tengerhez vezető úton az SL 2LOOK Edition, amely erős kontrasztjával nyűgözi le az embert. Különösen izgalmas: a szériában járó kombinációja egy világos fényezésnek, mint például a designo magno kasmír fehér, a designo fényes gyémánt fehér, a tenorit szürke vagy az irídium ezüst, a magas fényű fekete Vario-tetővel. A kontrasztfényezés mellett a Vario-tetőt a visszafogottabb megjelenés kedvelői a karosszéria színében egyaránt kérhetik.

Mercedes-Benz SL 2LOOK EditionA különleges modell alternatív színpalettáján még a fekete, az obszidián fekete, valamint a magnetit fekete fényezések érhetőek el. További csúcspontot képeznek a magas fényű 19 colos (48,3 cm), sokküllős kialakítású könnyűfém keréktárcsák, vagy az opcionálisan elérhető, magas fényű feketére fényezett 19 colos (48,3 cm), 7-duplaküllős AMG könnyűfém kerekek.

Mercedes-Benz SL 2LOOK EditionA világos és a sötét színek fényjátéka az utastérben is visszaköszön. Az üléseknél a hangsúlyosan kialakított, sportos fekete nappa bőr „hosszanti nyíl” dizájn kiváló kontrasztot alkot platina gyöngy fehér designo nappa bőr betétekkel. Az ajtók kartámaszainak oldalsó részei, valamint a középső kartámasz szintén platina gyöngy fehér színben pompázik. A fekete zongoralakk designo díszítőbetétek még jobban alátámasztják a különleges modell exkluzív megjelenését. A vezető és az utas kiemelkedő roadster-komfortjáról szériában aktív multikontúr üléscsomag, ülésszellőztetés és AIRSCARF fejtérfűtés gondoskodik, amelyeknek köszönhetően nyitott tetővel mind hidegebb, mind pedig melegebb hőmérsékleteknél élményszámba megy az utazás.

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?