MISSON IMPOSSIBLE 5: TITKOS NEMZET

Tom Cruise visszatér Ethan Hunt szerepében, aki pályafutása legveszélyesebb küldetését hajtja végre a Mission: Impossible ötödik részében.

MIssion Impossible 5Az IMF nevű szupertitkos kémügynökséget sok támadás érte már, de ezúttal a puszta léte is veszélybe kerül, pedig most fenyegeti a legnagyobb veszély a szabad világot. Ez a fenyegetés a Szindikátus, amely különlegesen kiképzett egykori kémek csapata, akik otthagyták a hazájukat egy közös cél érdekében – ez a cél pedig az, hogy alapjaiban rengessék meg a civilizációt. A Szindikátusról hosszú ideje csak rémhírek keringtek a kémek körében. Ethan Hunt rájön a kellemetlen igazságra, hogy ez a titkos nemzet nem csupán létezik, de valóságos időzített bomba, amely felrobbanthatja a civilizációt, ha ő nem lép közbe. A CIA nem hisz neki, csapata nagy veszélyben van. Ethant azonban nem olyan fából faragták, hogy megriadna a legnagyobb nehézségektől.

MIssion Impossible 5Huntnak valamennyi különleges képességére szüksége van, amikor szembeszáll az ellenséggel: lélegzetelállító helyzetekből szabadul ki és beutazza a világ legszebb tájait, hogy megbüntesse a gonoszt és győzelemre segítse a jót. Bécstől Casablancáig, hol egy felszálló katonai repülőgép oldalán kapaszkodva, hol víz alá merülve, Hunt mindent megtesz azért, hogy elhárítsa veszélyes kalandokban gazdag pályafutása legnagyobb fenyegetését. Ám a legfontosabb számára az, hogy tiszteletben tartsa, ami igazán számít: lojalitását barátai iránt és a mélyen gyökerező hitet, hogy ha összefognak, számukra nincs lehetetlen.

MIssion Impossible 5Visszatérnek a régi kémek: Jeremy Renner William Brandt szerepében; Simon Pegg mint a kütyümágus Benji és Ving Rhames mint Luther Stickell. Új játékosként csatlakozik Rebecca Ferguson svéd színésznő a titokzatos Ilsa Faust szerepében, Sean Harris mint Solomon Lane továbbá a háromszoros Arany Glóbusz-nyertes Alec Baldwin, aki a CIA igazgatóját, Alan Hunley-t formálja meg.MIssion Impossible 5

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?