Smart Times 15: Budapest

A smart times 14-en, Portugáliában jelentették be, hogy Magyarország nyerte el a jogot a smart times 15 megrendezésére. Nagy siker ez a Mercedes-Benz Hungária Kft. életében, hiszen ez egy olyan esemény, amelyre több mint 1000 smartot, és közel 3000 látogatót várnak a világ töb mint 30 országából. Mindezt nem csak a rajongók növekvő száma, hanem Magyarország központi fekvése is előrevetíti.

2001 és 2005 között az ausztriai Klagenfurt, 2006 és 2010 között Zell am See városában találkoztak a rajongók, 2011 óta pedig évről évre új város ad otthont az eseménynek. Az idei budapesti helyszín többek között azért is különleges, mert ez az első metropolisz, ahol a smart találkozó megvalósulhat. A budapesti találkozó célja többek között az, hogy a smart közösséget még inkább összekovácsolja, és a magyar smart tulajdonosok még szorosabb kapcsolatba kerüljenek a nemzetközi rajongókkal.

Smart Times 15, BudapestEgyedülálló programmal várja a látogatókat a smart times 15 fesztivál, melyre a belépés díjtalan lesz. Augusztus 26-tól előzetes kísérőeseményekkel indul a program, melyeknek keretében Magyarország legszebb vidékeit ismerhetik meg az autós túrákon résztvevő érdeklődők. A fő attrakcióknak augusztus 28-29-én a Felvonulási tér ad otthont, ahol koncertek, táncos produkciók, DJ-k és silent disco szórakoztatja a látogatókat. Ezen kívül különleges smart autókat próbálhatnak ki és a márkával kapcsolatos workshopokon vehetnek részt az érdeklődők. A legkülönlegesebb programnak az augusztus 29-re szervezett smart parádé ígérkezik, melyen a résztvevő több mint 1000 autó egymás után haladva tesz meg egy hozzávetőlegesen kétórás utat.

Smart Times 15, BudapestDr. Annette Winkler: „Budapest egy lenyűgöző város rendkívül egyedi atmoszférával. Nagy lelkesedéssel várunk minden smartot és smart rajongót itt, Magyarországon. Számomra mindig a smart parádé a legmeghatározóbb élmény, melynek útvonala ebben az évben különlegesen szép lesz: a Hungaroringtől a város központjába vezet az út a Duna-part érintésével.”

Smart Times 15, BudapestA budapesti smart times 15 találkozóra a részvételi regisztráció a www.smarttimes15.com oldalon érhető el, de természetesen nem csak smart tulajdonosokat várnak az eseményre. A látogatók itt megismerhetik az új smart fortwo és forfour modelleket, amelyek tökéletes városi mobilitási megoldást nyújtanak mindenkinek.

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?