Techart Porsche 911 Targa: Színezd újra!

A Porschék egyik talán legelismertebb átépítője, a Techart komplett tuningcsomagot dolgozott ki a a 911-es sorozat egy ikonikus alakjához, a Targa modellhez. Az egyedi felszereltség mellé, ráadásul egy teljesen egyedi világos zöld színt párosították. Természetesen lecserélték a kerekeket, egyedi légterelőket szereltek az autóra, és nem maradt érintetlen a futőmű és a motor sem.

A kocsit az Essen Motor Show-n mutatta be a Techart. Fantasztikusan egyedi színt sikerült kitalálni az autó mellé. A ríkitó zölddel így a targa fénykorát a ’80-as éveket is visszahozta a Techart, hiszen akkor volt a legnagyobb sláger a kivehető tetős változat. A ma jellemző fekete, fehér, ezüst verziók mellett üdítő színfolt, hogy végre valaki kimerte színezni a 911-est és nem szürkült bele az átlagba. Arról nem szól a fáma, hogy a karosszériát ténylegesen festették vagy csak matricát használtak hozzá.

Techart Porsche 911 TargaA zöld-fekete kombináció egyébként az autó minden egyes részletén visszaköszön! A díszités az utastérben is folytatódik, de személyes kedvencem a 21 colos egyedi tervezésű fekete könnyűfém keréktárcsa zöld „peremezése”. Az utastérbe is jutott a zöldből, mind a műszerfal, mind az ülések kétszínű díszitést kaptak.

Techart Porsche 911 TargaAz első szoknyához látványban illeszkedő, a gyárinál vaskosabb küszöbök nemcsak bitang jól néznek ki, de elsimítják a nem kívánatos légáramlást is az autó körül. A nagy sebességnél megfelelő tapadást a tetőlégterelő idom és a hátsó szárny biztosítják. A faron új még a diffúzor-elem, valamint a rozsdamentes acél kipufogóvégek, amelyek a hangolható sportkipufogó-rendszerhez tartoznak. Az említett kiegészítőkön kívül állítható ültetőrugók is a csomag részét képezik.

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?