Vilner Stormtrooper: Biradolmi lépegető

Már nemcsak a nyugati tuningolókra érdemes odafigyelni, hiszen keletről is érkezhetnek csodák. Bulgáriában készült például ez a BMW alapokon álló birodalmi lépegető. A Vilner műhelynek már korábban is kedvence volt az E64-es 6-os modell. Most egy kabrió változatot dolgoztak át, és ezúttal nemcsak a belső nem maradt szárazon.

Vilner BMW StormtropperA korábban megépített Bullshark kupéhoz hasonló formai megoldások köszönnek vissza a vászontetős Stormtrooper-en is. A karosszéria formáját teljesen átszabták. Az új body-kit elemei: a LED-es fényszóró, az átrajzolt orrész, a vékonyabb vesék, a kiszélesített sárvédők, az egyedi fényszórók, a hátsó lökhárító, a diffúzor, valamint a küszöbspoiler.

Vilner BMW StormtropperA szélesített sárvédők alá 20 colos fekete-fehér fényezésű egyedi tervezésű könnyűmfém keréktárcsák kerültek. Nem maradt érintetlen a belső tér sem. A balkán fanatikok barna színű prémium bőrrel és alcantarával vonták be a teljes utasteret. A sportos megjelenést a műszerfal karbon betétei fokozzák.

Vilner BMW StormtropperA kocsi orrában a széria M6-os BMW 5 literes erőforrása dolgozik. A V10-es erőforrás 507 lóerős teljesítményére így sem lehet panasz. A Vilner az előzetes elképzelések szerint 10 darabot készít majd a Stormtrooper-ből, de hogy a birodalmi lépegető mennyibe kerül majd, arról egyelőre nincsen információ.

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?