BMW 2-es Cabrio: M Performance csomag

A BMW háza táján az M betű a kiemelkedő teljesítmény és a jellegzetesen sportos hangulat szimbóluma. Az eredeti BMW tartozékok M Performance palettájának stílusos és technikai alkatrészeivel mostantól a BMW 2-es sorozatának Cabrio változata is még egyedibbé varázsolható. A sportos megjelenésű és teljesítménynövelő kiegészítők minden korábbinál magasabb szintre emelik a nyitott tetős modell nyújtotta vezetési élményt.

P90171391_highResAz oldalsó küszöbök az M Performance logóval ellátott matricacsíkokkal azonnali sportos kisugárzást kölcsönöznek a BMW 2-es Cabrio-nak, ahogyan a hátsó diffúzor is. Mindkét módosítás tökéletesen passzol a fekete keretbe foglalt exkluzív hűtőrácshoz és a karbon visszapillantó-házakhoz. A kompakt kabrió övvonala mentén végighúzódó BMW M Performance díszcsíkok újabb vizuális lendületet adnak a modellnek, miközben a 19 collos, 405 M és 624 M kódjel alatt futó stílusos, látványos BMW M Performance könnyűfém keréktárcsák erőteljesen hangsúlyozzák a BMW 2-es Cabrio sportos karakterét. A 624 M kódjelű felni kéttónusú (matt fekete / felcsiszolt) kivitelben és teljesen felcsiszolt változatban is rendelhető. A rozsdamentes acél kipufogórendszer elegáns M logóval mart króm kipufogóvégei a jármű dinamikus énjének kézjegyei. Az ízléses végeket az ügyfelek karbonból készült változatban is kérhetik.

BMW 2-es Cabrio M PerformanceA BMW 2-es Cabrio utasterébe számtalan tökéletesen passzoló, prémium minőségű karbonból készült (és némely esetben akár Alcantara borítással is kombinálható) terméket kínál a BMW M Performance tartozékok széles palettája. Ilyen például az automataváltó választókarjának betétje vagy – manuális váltó esetében – az egész váltókar Alcantara váltózsákkal, valamint a kézifékkar markolata szintén Alcantara szoknyával. A középkonzol betétje, a középső kartámasz és a belső dizájncsík-betétek szintén választhatók karbonból készült tartozékokként. A páratlanul jó fogású és sportos érzést nyújtó, Alcantara borítású, karbon markolatú sportkormány integrált versenykijelzővel is kérhető.

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?