Fiat 124 Spider America: Múltidézés a négyzeten

Az új Fiat 124 Spider megjelenésével egy legendás modelltér vissza, amely megtestesítia klasszikus stílus és az időtlen teljesítmény fogalmát. Az 50 évvel ezelőtt bemutatott, eredeti 124 Spider előtt tisztelgő újdonság a hamisítatlan olasz roadster-élményt kínálja, a vezetési élményt modern technológiával és biztonsággal, valamint utánozhatatlan olasz dizájnnal kombinálva.

Fiat 124 Spider AmericaA Párizsi Autószalon látogatói az új „America” (hazánkban nem elérhető) limitált kivitelében csodálhatják meg az autót: a különlegesen felszerelt széria annak a 124 Spidernek állít emléket, amely a nyolcvanas években a Pininfarina stúdiót köszöntötte fennállásának 50. évfordulóján. És ahogy annak idején a példaképet, most is ugyanaz a vonzó bronzszínű fényezés díszíti a limitált szériát. A külső visszapillantó tükrök háza ezüstszínű, az utasteret dohánybarna bőrbe burkolták.

Fiat 124 Spider AmericaKívánságra az új 124 Spider America historizáló rajzolatú, 17 colos könnyűfém keréktárcsákkal, valamint külső csomagszállító ráccsal is megrendelhető. Ezeket az autó történelmi gyökereit kihangsúlyozó tartozékokat az FCA csoport autómárkáinak szerviz- és ügyfélszolgálati szolgáltatásait, valamint eredeti alkatrészeit és tartozékait biztosító Mopar fejlesztette ki. Végezetül a 124 America Spider sorszámozott plakettet, valamint a hűtőrácson elhelyezett logót kapott.

Fiat 124 Spider AmericaMűszaki szempontból ezen a kivitelben debütál az a hatfokozatú szekvenciális automata sebességváltó, amely a legnagyobb európai piacokon hamarosanmegrendelhető a típushoz, és amely az aprólékos fejlesztő munkának köszönhetően gyors váltást és a motor forgatónyomaték-tartalékának maximális kiaknázását teszi lehetővé.

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?