BMW Welt: Rekordszámú átadás

BMW Welt: Rekordszámú átadás
2007-es megnyitása óta a BMW Welt a müncheni lakosok és a turisták, valamint a BMW Group alá tartozó márkák szerelmeseinek egyik legfőbb látványosságává vált. Az élményközpont nem csupán vonzó rendezvényhelyszín és kiváló gourmet úticél, hanem egyúttal a vadonatúj BMW modellek világszerte népszerű átadócsarnoka is.
Thomas Gottschalk az első i8-as átadásán

Thomas Gottschalk az első i8-as átadásán

Évről évre egyre több ügyfél dönt úgy, hogy a müncheni élményközpontban szeretné átvenni új BMW-je kulcsait. 2014-ben a BMW Welt új éves rekordot állított fel mintegy 22 500 jármű átadásával. Ugyancsak sikerrel vette kezdetét idén a BMW forradalmian innovatív elektromos járműveinek kézbesítése a BMW Welt-ben, összesen harmincegy átadott BMW i3 és harmincöt személyesen kézbesített BMW i8 modellel.

„A BMW mindegyik, új autót vásárló ügyfelének megvan a lehetősége arra, hogy kedvencét a BMW Welt-ben, a márka központjában vehesse át. Számos BMW-ügyfél és rajongó kifejezetten messziről utazik Münchenbe, hogy kihasználja eme felejthetetlen nap lehetőségét” – mondta Helmut Käs, a BMW Welt vezetője. „A szolgáltatás sikere jól mutatja, hogy pontosan azt nyújtjuk ügyfeleinknek, amit elvárnak: egy páratlan élményt, személyre szabott programokkal” – tette hozzá a vezető.
Usian Bolt és az Ő M3-as BMW-je

Usian Bolt és az Ő M3-as BMW-je

A legelső BMW i8 modellek átadását 2014 júniusában a BMW nagyszabású hivatalos ünnepséggel tette felejthetetlenné a BMW Welt-ben, amelyen számtalan híresség is tiszteletét tette. A rendezvény házigazdája Thomas Gottschalk volt. A BMW Welt a sportolók körében is népszerű, így 2014 januárjában itt vehette át autóit a Német Jégkorong Szövetség, valamint a világ leggyorsabb embere, Usain Bolt is itt fotózta először új BMW M3-asát.

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?