Fiat 500C VINTAGE ’57: Múltidézés

A Genfi Autószalonon bemutatott Fiat 500 VINTAGE ’57 változat immár fedetlen kabrió változatban is elérhetővé vált. Az újdonság az ikonikus, 1957-es autó előtt tiszteleg; stíluselemei azoknak a formai megoldásoknak a modern átiratai, amelyek a hatvanas év hetvenes években legendássá tették az apró olasz autót.

Fiat 500C VINTAGE '57Kívülről a pasztell kék fényezés, a fehér tető, légterelő, antenna és tükörházak, valamint a klasszikus rajzolatú, 16 colos, fehér króm keréktárcsa idézi az eredeti 500-as hangulatát. Az 500C VINTAGE ’57 múltidéző karaktere a beltérben is érvényesül, a fehér műszerfaltól a dohánybarna Frau bőrbe burkolt ülésekig; az elefántcsontszín félhold betéteket (a modell stiláris elemét) dohánybarna számokkal hímzett ‘500’-as felirat díszíti. A klasszikus megjelenést erősítik a kívül és a kormánykeréken elhelyezett, történelmi Fiat logók.

Fiat 500C VINTAGE '57A típus alapfelszerelése igen gazdag: többek között kézi vezérlésű klímaberendezés, Blue&Me rendszer, CD/MP3 lejátszóval kombinált rádió, ABS és EBD, 7 légzsák, start-stop rendszer és ESP (ASR/MSR, HBA és dombsegéd funkciókkal) szerepel a tételek között. A hamarosan piacra kerülő új VINTAGE ’57 széria a 69 lóerős 1,2 literes benzinmotorral és a 0,9 literes Twin Air erőforrás 105 lóerős kiviteleivel lesz kapható. Az alap- és opciós felszerelés pontos tartalma piactól függően eltérhet, igazodva az egyes országok követelményeihez és elvárásaihoz.

Fiat 500C VINTAGE '57A VINTAGE ’57 speciális széria révén az 500-as modell továbbra is megőrzi helyét a reflektorfényben, illetve piaci pozícióját, mint a múlt és a jelen ikonikus olasz terméke, amely örömöt okoz mindenkinek, aki ezzel a dicső történelmi múlttal rendelkező, érzelmekben gazdag, elragadó autóval szeretne járni.

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?