Abarth 124 Spider: „Skorpióság”

Az Abarth 124 Spider világpremierjével tér vissza a nemzetközi színtérre, és tette tiszteletét a 2016. évi Genfi Autószalonon. Az 1970-es években a Fiat első rali Európa-bajnoki címét megszerző roadster szellemi örököse egy olyan vidám természetű, minden konvencióval dacoló autó, amelyet legendás elődjéhez hasonlóan az élvezetes vezethetőség emblematikus alakjaként őriz majd meg emlékezetében az autós történelem.

A 124 Spider, mint minden vérbeli Abarth modell, a vezetési élményt és a nagy teljesítményt tekinti létezése elsődleges céljának, és rendelkezik mindazon tulajdonságokkal, amelyekkel még a legigényesebb autóvezetők elvárásait is képes maradéktalanul kielégíteni.

Abarth 124 SpiderOlyan jellemzőkről van szó, mint a hátsókerékhajtás, a kifinomult felfüggesztés, vagy a 170 lóerős, négyhengeres 1.4 MultiAir benzinmotor, amely kézi vagy a kormányról kapcsolható Sequenziale Sportivo automata sebességváltóval (mindkettő hatfokozatú) rendelhető. A modell stílusa és arányai a dinamizmus legkiválóbb megnyilvánulási fajtájától tanúskodnak, az áramvonalas sziluettől az elnyújtott motorházfedélen át a hátsó tengely közelébe tolt ülésekig, amelyekből tökéletesen lehet „érezni az utat.”

Abarth 124 SpiderA modell belső terének kialakítása ugyancsak azt a részletekbe menő gondossággal megkomponált, nagy teljesítményre törekvő igyekezetet tükrözi, amely legendássá tette a Skorpió jelét magukon viselő autókat. Az újdonság biztonsági és kényelmi felszereltsége a legmagasabb igényeket is kielégíti.Abarth 124 Spider

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?