Audi A5/S5 Cabriolet: Intenzív élmény

Az új Audi A5 Cabriolet premierjével immár teljes az A5 család új generációja. A nyitott középkategóriájú modell akár négy személy számára kínálja az élvezetes autózás intenzív élményét. Az S5 Cabriolet új fejlesztésű, hathengeres turbófeltöltésű motorja 354 lóerejével és 500 newtonméter maximális forgatónyomatékával gondoskodik csúcsszínvonalú menetteljesítményekről.
Audi A5/S5 Cabriolet

Az új Audi A5 Cabriolet dizájnjának megalkotásakor a Coupé karcsú formáit vették alapul az Audi formatervezői. A hátsó ablak laposabb állásával erősíti e sportos fellépést, akárcsak a karosszéria rövid túlnyúlásai és a jellegzetes „powerdome” domborulattal kiformált, hosszú, egészen a sárvédőkbe nyúló motorházfedél. Az új kabrió 4673 milliméter hosszúsága 47 milliméterrel haladja meg elődjéét.

Audi A5/S5 Cabriolet

A klasszikus stílusú vászontető tökéletes illeszkedéssel és hatékony szigetelésének köszönhetően kiváló aeroakusztikai tulajdonságokkal bizonyul meggyőzőnek. Új komfortnyitási funkciója nagyban megkönnyíti a szériafelszereltséget bővítő akusztikai vászontető kezelését: elegendő röviden meghúzni a kapcsolót, és a tető – 15 illetve 18 másodperc alatt – teljesen automatikusan nyílik és zárul, 50 km/h-s tempóig akár menet közben is. A harmadik féklámpa elegánsan a vászontető-rekesz körbefutó díszlécébe integráltan jelenik meg. A csomagtér zárt vászontető mellett 380 literes. A tetőrekesz a vászontető nyitásakor automatikusan leereszkedik a csomagtérben, a tető zárásakor pedig ismét felemelkedik, mindenkor a lehető legnagyobb rakodótérfogatot biztosítva.

Audi A5/S5 Cabriolet

Az Audi A5 és S5 Cabriolet különösen gazdag felszereltségű, már alapkivitelben xenon-fényszórókkal, az Audi drive select menetdinamikai szabályozórendszerrel és részben bőrkárpitozású ülésekkel. Az intuitív és ergonomikus kezelésről egyebek mellett a 7 col képátlójú, színes kijelzővel működő Audi MMI Rádió plusz, a biztonságiöv-mikrofon és a vászontető komfortnyitási funkciója gondoskodik. Az új Line felszereltségi koncepció különböző csomagokkal bővíti az egyéni kialakítási lehetőségek palettáját.Az új modellek 2017 márciusában érkeznek a márkakereskedőkhöz.

Audi A5/S5 Cabriolet
Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?