BMW 4-es Cabrio: Páratlan folytatás

Páratlanul magabiztos kisugárzásával és lendületes vonalvezetésével a BMW 4-es sorozat már piaci debütálásakor kiemelkedett a sportos prémium modellek mezőnyéből. A bajor gyártó egyik legfiatalabb modellsorozatának története 2013-ban, a BMW 4-es Coupé világpremierjével vette kezdetét, amelyhez egy évvel később a BMW 4-es Cabrio és a BMW 4-es Gran Coupé is csatlakozott a palettán. Az új BMW 4-es sorozat még határozottabb kiállással és továbbfejlesztett futóművel nyitja meg a sikertörténet új fejezetét.


A leköszönő modellév xenon fényszóróit vadonatúj stílusú, dupla-LED-technológiás megoldás váltja, a modellsorozat átfogó alapfelszereltsége pedig a LED-es első ködlámpával bővül. A BMW 4-es sorozat erőteljes kisugárzását most először LED-es hátsó lámpák nyomatékosítják, az átdolgozott légbeömlők, a hátsó lökhárító új betétje és a különböző felszereltségi csomagok egyedi karosszéria-kiegészítői eközben minden korábbinál elegánsabb autó benyomását keltik.


Az utastérben vadonatúj galvanizált betétek, magasfényű fekete középkonzol és króm kiegészítők fokozzák az exkluzív, prémium hangulatot. Hasonlóan látványos újítás a műszerfal bőrözésének dupla varrása, miközben az utastér személyre szabhatósági opcióit három új kárpit-árnyalat és három új dekorcsík-megoldás gyarapítja még tovább.

A vadonatúj, versenykék- (Snapper Rocks Blue) és narancsmetál (Sunset Orange) karosszériafényezési árnyalatok kizárólag az új BMW 4-es sorozathoz válnak elérhetővé, az Advantage, a Sport Line, a Luxury Line és az M Sport felszereltségi csomagok pedig egy-egy új, ugyancsak típus-specifikus keréktárcsa-opcióval gazdagodnak. A minden korábbinál átfogóbb extrafelszereltségi tételeknek köszönhetően a bajor gyártó ügyfelei még inkább saját ízlésükre szabhatják kedvenc modelljüket.

Az új BMW 4-es sorozat benzinmotorjai és négyhengeres dízelmotorjai egytől egyig a BMW EfficientDynamics stratégia legmodernebb erőforrás-családjának tagjai, amelyekben a legkorszerűbb BMW TwinPower Turbo turbófeltöltésű technológia dolgozik. A bajor prémiumgyártó ügyfelei a 4-es BMW motorházteteje alá karosszériaváltozattól függetlenül háromféle benzines (BMW 420i, BMW 430i és BMW 440i), illetve háromféle dízelüzemű (BMW 420d, BMW 430d és BMW 435d xDrive) szív közül választhatnak.

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?