Buick Cascada: Idegenlégiós

Buick Cascada: Idegenlégiós
A nyolcvanas évekre volt jellemző, hogy tengerentúli modelleket ültetett át európai használatra a General Motors, új típusokkal bővítve az Opel kínálatát. Aztán fordult a kocka és az utolsó Omega generáció jelentett világautós alapokat az amerikai és ausztrál kínálat teljessé tételére. Most a Buick modell újjáélesztéséhez nyújtanak segítő kezet egyes Opel modellek. Az Insignia és a Mokka amerikai átírata után, a kabrió Cascada is behajózik hamarosan a tengerentúlra.

Buick CascadaAz új Buick Cascada mind formai megjelenésében, mind műszaki alapjaiban teljes egészében megegyezik az Opel modellel. A Cascada a Buick kínálatában isnégy évszakos kabrió marad, Klasszikus, nyúlánk, négyüléses nyitott autó, kiváló minőségű vászontetővel, amely nemcsak méreteivel (hossza 4,697 mm; szélessége a tükrök nélkül 1,840 mm), hanem élvonalbeli technikájával és részleteivel a középkategória felső régiójába pozicionált.

Buick CascadaSzuper-merev karosszériájával, HiPerStrut első futóművével és FlexRide adaptív csillapításával nagyszerűen vezethető kocsi. Prémiumszintű, távvezérelt vászonteteje 17 másodperc alatt nyílik ki, 50 km/h-s sebességig. Az európai motorokból első lépcsőben csak a 200 lóerős, turbós, benzines kerül be az amerikai kínálatba.

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?