Citroën: „Making of”

Citroën: „Making of”
A Champs-Elysées-n található exkluzív CITROËN-bemutatóterem új kiállítása az autótervezés izgalmas világába kalauzolja a látogatókat. A “CITROËN Making of“ című kaland a szériaautók megszületésének hosszú folyamatát mutatja be nagy részletességgel, az első ceruzavonásoktól a kutatás-fejlesztési “apróságokon” keresztül egészen a gyártási eljárásokig.

Citroen: "Making of"Az új szezon új modell bemutatójával is együtt jár: itt látható először – még a hivatalos franciaországi premier előtt – a tavasszal megújuló C4. A Champs-Elysées 42. alatt tehát valódi kuriózum várja az érdeklődőket: megtudhatjuk, hogyan dolgoznak azok, akiknek kezei alól a CITROËN modelljei kikerülnek. A kiállítás három fő területre fókuszál: a kutatás-fejlesztésre, a formatervezésre és a gyártásra.

Citroen: "Making of"A felfedező körút szokás szerint emeletről emeletre halad felfelé : egy teljesen csupasz C4 Picasso alvázzal indul – a közönség így megismerheti az autónak azt a részét is, amelyet általában sohasem lát. Ezt követően egy új C4-en, animált formában mutatja be a márka, miképpen kerül bele az autóba a számtalan fedélzeti technológiai megoldás.

Citroen: "Making of"Ezek után merülhet el a látogató a dizájn bámulatos világában. Két makett segít megérteni, hogyan zajlik az új modellek tervezésének rendkívül izgalmas döntési folyamata. Az egyik makett külseje puha agyagból készül, így a dizájnerek könnyen elkészíthetik és módosíthatják a karosszéria vonalát. A másik makett a beltér tervezésének lépéseit mutatja be – olyan eljárásokkal ismerkedhetünk meg itt, amelyeket még sosem láthatott a nagyközönség. A kiállítás végén pedig a különböző gyártási és összeszerelési folyamatokba nyerhetünk bepillantást.

Citroen: "Making of"A legfelső szinten a CITROËN Racing szekció várja a látogatókat, ahonnan a „Twist Inside Citroën” fantázianevű installáció vezeti vissza a szárnyaló fantáziát a földre. Ez nem más, mint egy óriási csúszda, amellyel 15 másodperc alatt megtehető az amúgy 23 méter magas, igencsak kanyargós út.

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?