Forza Motorsport 6: Minden Ford kipróbálható

Forza Motorsport 6: Minden Ford kipróbálható
A Microsoft, a Turn 10 Studios és a Ford bejelentették, hogy együttműködésük keretében az Xbox autós sorozatának következő része, a “Forza Motorsport 6” borítóján, a néhány nappal ezelőtt leleplezett Ford GT szerepel majd. A játék kizárólag Xbox One konzolon lesz elérhető.

Forza Motorsport 6A GT egy igazi technológiai bravúr a Ford és az EcoBoost technológia számára, fejlett aerodinamikát és könnyű szénszálas szerkezetet vonultat fel. Az autó a kereskedésekben jövő év végétől lesz megvásárolható világszerte.

Forza Motorsport 6A Ford nagy teljesítményű autói ugyanakkor nem csak a boríton, de a játékban is helyet kapnak majd. Az autógyártó Performance termékcsaládja tartalmazza az új GT, a Shelby GT350 Mustang és az F-150 Raptor modelleket is, amelyet a Ford szintén néhány nappal ezelőtt leplezett le. Ezek az autók is ebben az új játékban debütálnak és lesznek virtuálisan kipróbálhatók.

Forza Motorsport 6A Forza Motorsport a Metacritic szerint az elmúlt évtized legmagasabb értékeléseket kiérdemelt autós sorozata. A Turn 10 Studios fejlesztésében a sorozat ötvözi az iparág csúcsának számító újgenerációs grafikát és szimulációját, és az Xbox One legtöbbet játszott versenyjátéka is egyben.

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?