Jose Cura, Mahó Andrea: A „tenor” háza

Jose Cura, Mahó Andrea: A „tenor” háza
Először adott Magyarországon könnyűzenei koncertet José Cura. Az argentin operacsillag sztártenor február 21 –én Mahó Andreával lépett fel a Papp László Sportarénában, ahol nagyzenekari kísérettel ismert popszámok, musicalrészletek, világslágerek csendültek fel.

Mahó Andrea és José Cura közös koncertjük sztárvendége Miller Zoltán, akivel Mahó Andrea már több musicelben is játszottak együtt. José Cura, aki sokoldalú tenorsztár, zeneszerző, karmester, tanár, fotós, és üzletember is egyben. Neve egybeforr a minőséggel és garancia a világ minden táján. Igazi zenei kalandozás volt ez az egyedi koncertprogram. Mahó Andrea kifinomult stílusa és színpadi jelenléte meghatározó élményt nyújtott, a koncertprogram érdekessége, hogy a művésznő születésnapja is.

Mahó Andrea és Jose CuraA műfajok közti átjárást a hagyományos komolyzene és a könnyedebb stílusú dalok biztosították, a koncert programot pedig közösen állították össze. A Hungarian Stúdió Orchestra biztosította a fantasztikus zenei alapot. José Cura rövid időn belül visszatér, mivel május 3-án Győrben lép fel egy operaária koncerten Mahó Andreával és a Győri Filharmónikus Zenekarral.

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?