Suzuki X-Lander: Kis autó – nagy jövő!

  • Kis autó - nagy jövő!
  • Kis autó - nagy jövő!
A Suzuki Motor Corporation számos új tanulmánymodellel volt jelen a 43. Tokiói Autószalonon, amelyet a Tokyo Big Sight kiállítóközpontban rendeztek, a Japán Autógyártók Szövetsége (JAMA) rendezésében.

A kiállítási stand mottója: „Teljesen új történetet kezdünk.” A Suzuki felismerte, hogy minden egyes ügyfelének megvan a saját, napról napra íródó története, és ha ezekhez a történetekhez hozzátesz valamit, velük együtt teljesen új sztorikat írhat.

A „Kis autók – nagy jövő” szlogen jegyében a gyártó számos elképzelést vonultat fel a kiállításon: máris keresett modelleket, a közeljövő autóit és olyan tanulmányokat is, amelyek a távolabbi jövő gépjárművei lehetnek. A vásárlókban világszerte érdeklődést, sőt szenvedélyt ébresztő „teljesen új történetekben” az autókat a Suzuki vonzó megoldásaival, a lehető legmodernebb technológiákkal látták el.

Mindehhez jön a Suzuki kiállítóhelyének S alakú alaprajza, ami nyitott felépítésével, könnyűségével, lágyságával ugyancsak a fényes jövő hírnöke. A háttérben egy 3,6 méter magasságú, 40 méter szélességű, extraszéles panoráma-képernyő lesz látható. Rajta a tanulmányautókat beharangozó videók futnak majd; a Suzuki és vásárlói főszereplésével bemutatott, gyönyörű képi megjelenítésű „Teljesen új történetek” producere Shunji Iwai filmrendező.

Suzuki X-LanderA régi idők terepjáróját a Jimnyt ídézte futurisztikus formavilágban az X-Lander terepjáró. Egy valódi négykerék-hajtású hibrid, különleges személyiséggel. Az autót városi használatra tervezték, de kedvtelésből néha terepre is ki lehet vinni. Felszereltsége is ezt a célt szolgálja. A könnyű, kompakt hajtásrendszerben a rendkívül hatékony motor összkerékhajtással párosul, megteremtve a korszerű környezeti jellemzők és a kiváló menettulajdonságok összhangját. A jármű formaterve számos játékos elemet tartalmaz, így a jármű egyszerre jeleníti meg a terepen szükséges erőt és az óraművekre jellemző precizitást.

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?