Porsche 911 GTS Cabriolet: Túl a csúcson

A Porsche az új 911-es modellcsaládot folyamatosan vezeti be a piacon. Most a Carrera GTS modellen volt a sor, amely Carrera S és a GT3 változatok közötti űrt tölti majd ki. A GTS verzió a 911-es kabrióban hátsó- vagy összkerék-hajtással is elérhető lesz. Mindkét modelll jellemzője a 430 lóerős motor, a Sport Chrono csomag és az aktív csillapítású futómű.

A gazdag alapfelszereltségű GTS modellek valamivel gyorsabbak a Carrera S modelleknél. PDK duplakuplungos váltóművel kombinálva 4,2 másodperc alatt éri el a 100 km/h-s tempót, végsebessége pedig a 300 km/h.

Porsche 911 Carrera 4 GTS CabrioletAz újdonság már külsejében is eltérnek a többi Carrera modelltől. A Carrera 4 változatok szélesebb hátsó nyomtávját és szélesebb sárvédőit kapták meg, matt feketére fényezett, 20 colos könnyűfém kerekeik pedig központi csavaros rögzítésűek. Egyedi kiegészítők díszítik a kocsi orrészét, a fényszórók pedig sötétített búrát kaptak. Fekete színezésük a légbeömlők is, mint ahogy a sportkipufogóvégek is feketék. A GTS modellek megjelenésével a 911 Carrera család 12-tagúra bővült.

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?