Smart times 15 Budapest

A smart times elnevezésű nemzetközi személyautó-találkozón minden évben összegyűlnek a smart márka szerelmesei, hogy egy nagyszabású rendezvény során még több hasznos információval és különleges élménnyel gazdagodjanak. 2015-ben Budapest ad otthont a találkozónak, augusztus 28. és 30. között a világ minden részéről érkeznek majd a rajongók. Mindezt az idén Portugáliában megtartott smart times 14 záróeseményén jelentették be.

A 2014. július 17. és 19. között a portugál Cascais városában megrendezett esemény csütörtökön egy nagyszabású grillpartival kezdődött a város strandján, melyen 2380 smart rajongó ünnepelt. A következő napokban a résztvevők megmérkőzhettek a népszerű smart times autós versenyen, megtekinthették az Európa minden szegletéből érkezett smart tuningcsapatok és kiállítók munkáit, valamint relaxálhattak a napozóteraszon az Atlanti-óceánban gyönyörködve.

smart times 14A már legendássá vált smart times parádé a korábbi Formula 1-es versenypályáról, a Circuito de Estoril-ról indult egy smart forfour-tiszteletkörrel, így emlékezve meg a négyüléses 10. születésnapjáról.Ezután 1427 smart gördült Estorilon keresztül Cascais felé, ahol egy fergeteges beach party várta őket. A parádé résztvevői között több
smart e-bike is feltűnt. Az abszolút fénypont az új smart fortwo és smart forfour pénteki bemutatója volt – mindössze két nappal a hivatalos világpremier után.

smart times 14A 2015-ös budapesti smart times találkozó helyszínét a portugáliai esemény zárónapján jelentették be. A jövő évi smart „fesztiválra” az ideinél is több, legalább 3000 résztvevőt várnak, több mint 30 országból. Mindezt nem csak a rajongók növekvő száma, hanem Magyarország központi fekvése is előrevetíti. A 15. alkalommal megrendezésre kerülő találkozón a tervek szerint az ország legszebb tájait is bejárják majd a résztvevők a fortwo, forfour, roadster és crossblade modellekkel.

A budapesti smart times 15 találkozóra a részvételi regisztráció már elérhető a www.smarttimes15.com oldalon.
Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?