St. Regis Isztambul: Bentley lakosztály

A Bentley folytatva az együttműködését a St. Regis Hotels & Resorts-tal Isztambulban egy újabb különleges luxuslakosztályt mutatott be. Az igazán fejedelmi lakosztályt a Bentley Continental GT mesteri kivitelezése, luxusa és gömbölyű vonalai ihlették. A lakosztály erkéllyel is rendelkezik, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Maçka Parkra, illetve a Boszporuszra és a városra. A lakosztályban nappali és háló, egy nagyobb és egy kisebb fürdőszoba, valamint egy öltöző is található.

St. Regis Hotel IsztambulIsztambul a világ egyik legidősebb városa. Vonzerejét elhelyezkedésének köszönheti: a Boszporusz-szoros két kontinenst választ el egymástól. Isztambul összekötő kapocs Európa és Ázsia között, a világ egyetlen kontinensen átívelő fővárosa. A Fekete-tenger és az Égei-tenger találkozási pontjánál keveredik egymással a keleti és nyugati világ. Törökország legnagyobb települése a kultúrák olvasztótégelye. A nyüzsgő bazárok mellett európai üzletek sorakoznak, a kebabárusok és a török kávézók szomszédságában nemzetközi éttermek csábítják a vendégeket, a minaretek mellett modern irodaházak és szállodák magasodnak.

St. Regis Hotel IsztambulDe visszatérve a St. Regis Hotels & Resort Isztambulba! A minőségi anyagokkal berendezett lakosztály pedig lépten-nyomon felhívja a figyelmünket az elegáns brit luxusautó márkára, a Bentley-re. A tükrös mennyezetű előcsarnok márvány padlóját a Continental GT felnijei ihleték, a napaliba lépve pedig a falak hajlított élei a sportkocsi íveit idézik.

St. Regis Hotel IsztambulA nappaliban található bőr kanapé ugyanolyan bőrből készült, mint amit a Bentley is használ a luxus sportkocsi megalkotásához. A kanapé ráadásul az elmaradhatatlan Bentley logó mellett fel van szerelve két pezsgőspalack tartóval és hűtővel.

St. Regis Hotel IsztambulA lámpák a Continental GT fényszóróit, illetve a nürburgringi versenypálya vonalvezetését másolják. De a lakosztály kényelmét növeli még a Bentley műszerfal által inspirált elegáns bárpult, ami fölött három Breitling óra mutatja a számunkra az Isztambuli, Londoni és a New Yorki pontos időt.
Humidor, egyedi padlószőnyegek, a hálószobában nagy íróasztal, pop-up televízió szekrény, 40 collos TV-vel, és burgundi vörös ágynemű, míg a fürdőszobában dupla mosdó, és üvegfalú kád teremti meg a luxust. A vendégek szórakozásáról pedig a nappaliban és a hálószobában a brit Naim Audio csúcsminőségű Hi-Fi rendszere gondoskodik.

St. Regis Hotel IsztambulA St. Regis Istanbul szállodát a díjnyertes török építész Emre Arolat tervezte és az amolyan modern értelmezése Isztambul híres Art Deco korszakának. A St. Regis Istanbul ad egyébként otthont Wolfgang Puck Spago éttermének, a kulináris élvezetek mellett pedig a hotel tetején található étteremből csodás kilátás nyílik a városra. A szálloda az étterem mellett még fiatalító gyógyfürdős kezelést is kínáll a vendégeinek.

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?