Caddyshack Golf Cars: A golfpályák Mustangja

A Caddyshack Golf Cars már korábban is számos Ford és Shelby golfkocsival rukkolt elő. Most itt a legújabb alkotásuk, a hihetetlenül menő Mustang. Az autó természetesen hű marad az eredeti izomverda stílusához. Minden jellegzetességét lemásolták, az elülső rácsoktól kezdve egészen a hátsó lámpákig.

Caddyshack Golf MustangA könnyű, üvegszálas kasztninak és a nagyteljesítményű lithium ion akkumulátornak hála a kocsi gyors, könnyű és csak ritkán kell tölteni. Nyugodtan játszhatsz egész álló nap, a kis Mustang nem fog cserbenhagyni.

Caddyshack Golf MustangA kiváló alapfelszereltség mellett – amely egy 12 colos alumínium felnivel is meg van spékelve – további opcionális extrákat is kérhetünk hozzá. Például egy kétszemélyes, felhajtható ülést a hátuljára vagy egy Alpine sztereo hangrendszert bluetooth csatlakozással.

Caddyshack Golf MustangMivel a Caddyshack Golf Cars az egyetlen golfkocsi gyártó, amely exkluzív jogokkal bír a Ford és a Shelby terén, kijelenthetjük, hogy a kaliforniai cég úttörő szerepet tölt be a piacon. Az új kis Mustang éppen idén júniustól kapható.

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?