Honda Design: Project 2&4

Honda Design: Project 2&4
A 2015-ös Frankfurti Autószalon ad otthont a „Honda Project 2&4” világpremierjének. A Honda dizájnversenyén induló nemzetközi formatervező-stúdiók közül a győztes „Honda Project 2&4” a vállalat inspiráló és kreativitást ösztönző szemléletét közvetíti.

Az IAA 2015 különösen fontos a Honda számára, hiszen a márka teljes autókínálatát frissítette idén, így az összes új gépkocsit egyszerre tudják itt kiállítani. Az új modellek mellett a Honda azokat a koncepciókat és technológiákat is leleplezi, melyek segítségével a vállalat a közlekedés jelen- és jövőbeli kihívásaira nyújt egyedülállóan kreatív megoldásokat.

Honda Project 2&4A Honda történelmének mérföldköveként aposztrofált „Honda Project 2&4” – mely a vállalat egyre meghatározóbb felhasználói élmény növelésére tett folyamatos erőfeszítésének eredménye – a Tokió Asaka városrészében működő Motorkerékpár Kutatásfejlesztési központ és a Wakoban található Személyautó Design-központ felügyelete alatt jött létre. A „Honda Project 2&4” nyitott utastere különleges vezetői környezetet teremt, mely egyesíti a motorkerékpárok szabadságérzetét egy személyautó vezetési élményével.

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?