Vanderhall Laguna: Tuning Velorex

A Vanderhall nevű amerikai manufaktúra egy igen szűk piacot célzott be legújabb különlegességével. Szerintük három kerék bőven elég a nagyszerű vezetési élményhez.

Vanderhall LagunaAz alumínium váznak és a szénszálas borítólemezeknek köszönhetően a háromkerekű autó súlya csupán 703 kilogramm. Ehhez egy turbótöltős, 1.4 literes, 200 lóerős VVTi motor társul, amely 271 Nm nyomatékot présel ki magából. Abban biztosak lehetünk, hogy egy ilyen teljesítményű motor bőven elég egy pusztán 700 kilós kasztnihoz, ám ugyanakkor a kis turbós motorok eddig nem sokaknak jöttek be – reméljük, hogy ezúttal egy kivétellel állunk szemben.

Vanderhall LagunaAz egyedi jármű ára igen borsos; nagyjából 22.000.000 forintba kerül a kis Laguna. A kényelmet azonban meg kell fizetni. Az autó belsejében fűtött ülések, profi klíma és 600 Wattos sztereo hangrendszer gondoskodik a komfortérzetről. Tény, hogy nem sok riválisa van jelenleg a Lagunának. Nem igazán tudjuk mihez hasonlítani ezt a csodajárgányt. Igen jó lenne kipróbálni, hogy vajon a vezetési élménye is olyan különleges-e mint a megjelenése! Vanderhall Laguna

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?